infomációk rólunk

kik vagyunk?

A Gleccser Ski Iskola

Olyanoknak szervezünk sítáborokat és más sízéssel kapcsolatos programokat, akik kezdőként (legyenek azok gyermekek vagy felnőttek) szeretnék megtapasztalni a sízés okozta szabadságot és örömöt.

A kezdők mellett olyan haladó sízőknek segítünk professzionális megoldásainkkal, akik már síelnek egy ideje, de szeretnének fejlődni, és szintet lépni ebben a fantasztikus sportban.

Az állandó jelleggel visszatérő vendégeink nagy száma bizonyítja, hogy velünk évről évre, sok-sok élménnyel gazdagodva lehet fejlődni a tapasztaltsági szinttől függetlenül.

A
Tapasztalatért

Olyan élményekben lesz részed, amelyeket még évek múlva is emlegetni fogsz. Lesz miről mesélned másoknak.

A
Sikerélményért

Már az első órák után sikerélményekben lesz részed. Így megtapasztalhatod, hogy egy újabb területen vagy képes fejlődni.

A
Fittségért

A sízés rendkívül szórakoztató és egészséges is. Legyél velünk együtt Te is fittebb a téli hónapokban. 

VELÜNK együtt

RÓLATOK és RÓLUNK

Sí táborainkat külföldre szervezzük elsősorban Ausztriába, de megfordulunk Franciaországban, Szlovákiában és Svájcban is.

Síiskolánk akkor a legjobb választás számodra, ha sítudásodat a nemzetközi porondon is naprakész profiktól szeretnéd elsajátítani és a tanultakat beépíteni mozgáskultúrádba.

Több évtizedes oktatói tapasztalatunkkal többek között az alábbi kérdéseitekre és problémáitokra is megoldást nyújtunk: 

  • Több éve síelsz, de úgy érzed sítechnikád megragadt egy szinten?
  • Unod az unalmas síoktatást, inkább száguldozva tanulnál?
  • Sosem voltál síoktatáson, mert azt gondolod unalmas?
  • Nem szeretnél egyedül síelni, mert nem érzed még magad biztonságban a sílécen?
  • Profiktól szeretnél tanulni már az alapoktól, hogy az első lépések is könnyen menjenek?
  • Nem szereted, hogy a jobban síelő barátaid/ családod mindig rád vár a pályán?
  • A sítudásodnál nehezebb terepekre visznek és inkább érzed küzdelemnek, mintsem örömnek a síelést?
  • Felnőttként már nincs kedved újra ,,iskolapadba ülni”, inkább kikapcsolódásra vágysz?
  • Gyorsan és már ezer éve síelsz, neked nem tudnak újat mondani?
  • Elment a kedved a síoktatástól, mert azt érezted jobban síelsz, mint az oktató.

Közös síeléseink alkalmával betekintést adunk a sízés szakmai és tudományos hátterébe, ezzel megkönnyítve a helyes sí mozgás elsajátítását. Oktatóink ,,kezei között” nagy fejlődést mutatnak a kezdő és a haladó tanítványok is.

A Gleccser Ski egyedi kínálata, táborról táborra változik, a kiemelkedő minőség állandósága mellett. Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy több évtizedes pályafutásunk alatt közel 4000 ember sítudásához járultunk hozzá.

Hiszünk abban, hogy munkánk hozzáadott értékkel is bír, például – szemben a mostani helyzettel- pozitív irányba tereli a magyar sízők, síoktatók megítélését külföldön.

Ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, mert kérdéseidre bármikor szívesen válaszolunk. 

Elérhetőségeinkhez kattints az alábbi kék gombra:

Rólunk

a Síiskolánk oktatói

grecs-atti-gleccser-ski-sitabor

Grécs Atti

Szakmai vezető

Markáns, vagány síelési stílusa mellett türelmes és figyelmes a tanulókkal. Minden tudásszinten kedvelik tanítványai. Atti sokak számára példakép.

szakasits-adel-gleccser-ski

Szakasits Adél

Alapító, oktató

Megbízható, közkedvelt oktató, jókedvét átragasztja tanítványaira és sosem téveszti szem elől a helyes célforma kialakítását az oktatásai alkalmával.

beki-piroska-gleccser-ski-sitabor

Béki Piroska

Oktató

Több formációs síeléses fellépés résztvevője, 4 Interski csapat tagja. Nemcsak sí, de telemark és snowboard oktatásokat is végez, többszörös magyar bajnok.

huszar-agi-glecsser-ski

Huszár Ági

Oktató

Az ő példája is mutatja, hogy nincsen lehetetlen, hiszen 2011-ben a magyar síoktató válogatott tagja lett.

kovacs-dani-gleccser-ski

Kovács Dani

Oktató

Irányelve a jó hangulatú oktatással történő helyes technikai tudás átadása és ezáltal az egészség megóvása.

külföldi és magyar ajánlások

rólunk mondták

unnamed-ConvertImage

Már az első tábor végére biztosan és párhuzamos lécekkel tudtam lejönni a piros lejtőkön is. Adél és Attila nagyon jó hangulatot teremt a pályán és a pályán kívül is. Élvezem, hogy sportértéke is van a táboraiknak és hogy rengeteget lehet fejlődni.

Erőss Attila
Chief Digital Officer (CDO)
186D7678-7263-4965-85B8-CCD26C38EAE1-1-ConvertImage

Kislányunkon keresztül ismeretük meg Grécs Attilát a Gleccser Ski vezető síoktatóját. Olimpikonokként állíthatjuk, hogy komoly szakmai munka folyik műhelyükben a játékosság és a könnyedség megtartása mellett, mely a gyerekeknél elengedhetetlen, hogy megszeressék a sportot és kötődjenek az edzőhöz.

Nébald György és Mincza Ildikó
Olimpiai bajnok vívó és Olimpiai bronz érmes vívó
IMG_4998-ConvertImage

A Gleccser Ski Group a sí világában kiterjedt kapcsolati rendszerrel bíró szakmailag az egyik legfelkészültebb, ambiciózus magyarországi csapat, mely az évek során felhalmozódott tapasztalatait nyújtja szolgálatul a síelőknek és a síelni vágyóknak.

Stefan Höller
Egykori síversenyző (EC Team Ausztis), Salomon munkatárs és jelenleg a kapruni Sportszövetségi- és Szabadidőközpontnak az igazgatója
3444242-ConvertImage

Tisztelt Olvasó! Szakasits Adél síoktatásról írt diplomamunkáját én bíráltam el 2009-ben, mely abban az évben elnyerte a legjobb diplomamunka címet. Nagy öröm számomra, hogy diákjaink közül vannak, akik ilyen értékeket tesznek le az asztalra, ekkor látjuk igazán, hogy a mi munkánk nem hiába való. Támogatom a Gleccser Ski eszmeiségét és bízom benne a befektetett tanulás és munka meghozza gyümölcsét.

Dr. Radák Zsolt
Testnevelési Egyetem korábbi dékánja és jelenleg is aktív tanára
324468-ConvertImage

Szakasits Adélt mint kangoo-edzőt ismertem meg. Elmentem egy órájára és többé nem mentem máshoz. Ő az az edző, akinek a közelében egy fárasztó nap után is motivált vagy és szakmai felkészültsége miatt biztonságban is érzed magad. Elképesztően jó párost alkotnak férjével, Attilával. Amellett, hogy alaposak és profik, nagy hangsúlyt fektetnek a szórakoztatásra és az igazán jó emberi kapcsolatokra is. Szóval minden szempontból jó velük!"

Novodomszky Éva
Magyar Televizió műsorvezetője
A Gleccser Ski Group a sí világában kiterjedt kapcsolati rendszerrel bíró szakmailag az egyik legfelkészültebb, ambiciózus magyarországi csapat, mely az évek során felhalmozódott tapasztalatait nyújtja szolgálatul a síelőknek és a síelni vágyóknak.

Segítséget nyújtanak a símozgás biztos alapokon történő elsajátításához, melyből a magasiskolai elemek felé is könnyebb útat biztosítanak. Vállalják a már meglévő sítudás korszerűsítését, a legújabb nemzetközi símódszertani irányok alkalmazásával.

A Gleccser Ski Group síoktatói figyelembe veszik az egyén képességeit és igényeit, és azokat maximálisan összhangba hozzák a kínálkozó lehetőségekkel, körülményekkel.
Stefan Höller
Egykori síversenyző (EC Team Ausztis), Salomon munkatárs és jelenleg a kapruni Sportszövetségi- és Szabadidőközpontnak az igazgatója

VIDEÓK

tőlünk kérdeztétek

Close Menu