gyakran ismétlt kérdések

Ha van rá igény, akkor van!

Csak ebben a felállásban látjuk értelmét a síoktatásnak, hiszen így tud fejlődni mindenki magához mérten a legjobban.

Lehet a helyszínen is a felvonó aljában felszerelést bérelni. Itt meg van a lehetőség az eszközök cseréjére, ha esetleg nyomna a sícipő, vagy elgörbülne a bot. Ráadásul az utazás alatt nem foglalja a helyet a kocsiban. Azonban, ha kint bérelsz, készülj fel arra, hogy drágább lesz, mintha otthon bérelnél.

Ha az árat vesszük alapul, akkor itthon érdemesebb felszerelést bérelni, azonban számos előnye van a helyszíni bérlésnek (amit az előző kérdésben olvashatsz), ráadásul ott biztosan mindig a legújabb idei modelleket lehet kibérelni és kiváló a sílécek karbantartása is.

Azokban a táborainkban van, amik Murauban vannak. Síiskolánk Görög Jani snowboard oktatót ajánlja. Az ö elérhetőségét kérésre megadjuk és a részleteket, vele kell előre leegyeztetni.

Abban az esetben igen, ha a síoktatás árát előre fizetik. Az oktatói létszámot ehhez mérten kell terveznünk.

A foglalót, ami a síoktatás díja, utalásban és készpénzben is lehet fizetni a fennmaradó részt (szállás és síbérlet) a helyszínen készpénzben Euróban tudjátok rendezni.

Igen a síbot nagyon fontos eleme a sífelszerelésnek. Csak abban az esetben nem kell síbot, ha teljesen kezdő gyerekről van szó.

A muraui táboraink kiválóak sí tanulásra és a családi síelésekre ideális. A flachaui táborunkat középhaladó és haladó síelőknek ajánljuk inkább. Hatalmas a pályarendszer és fantasztikus élmény besíelni, de természetesen ide is jöhet bármilyen sítudású síelő.

  • A decemberi sítáborban 15 év alatti gyereknek ingyenes a síbérlet!
  • A decemberi sítáborunkban 100%-os a pénz visszafizetési garancia, ha a sípálya nem nyitna ki. (Bár az elmúlt 10 évben erre nem került sor a táboraink ideje alatt.)
  • A februári táborunkban 6 év alatti gyereknek ingyenes a diákoknak pedig olcsóbb a síbérlet.
  • Ha valaki hoz magával legalább 2 új főt (akik korábban még sosem síeltek velünk), akik oktatást kérnek, akkor 20 € kedvezményt adunk 1 fő részére az oktatási árból. Minden további főnél plusz 10 € kedvezményt adunk.

VIDEÓK

tőlünk kérdeztétek

Close Menu