alapító, Oktató

Szakasits Adél

Adél 20 éve síel és 5-6 éve vesz részt a Magyar Síoktatásban. 2012-ben letette a nemzetközi síoktatói vizsgát is, a lányok között évfolyamelsőként végezve. Sítábor szervezéssel 10 éve foglalkozik.

Megbízható oktató, jókedvét átragasztja tanítványaira és sosem téveszti szem elől a helyes célforma kialakítását az oktatásai alkalmával.

Mind a felnőttekkel, mind a gyerekekkel könnyedén megérteti magát, harcias síelésével és kiemelkedő sí tudásával jó példát mutat tanítványai előtt.

A sísport szerelmese, a modern technikák megismerése érdekében nemzetközi továbbképzéseken is előszeretettel részt vesz.

Apukája tanította meg síelni 3 éves korában
2009 – Testnevelő és Rekreáció szervező diploma – Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF)
2008 – a Síoktatók Magyarországi Szövetségének tagja
2008 – *síoktatói vizsga
2009 – résztvevő, IVSI Kongresszus – Magyarország, Mátraszentistván
2011 – résztvevő, Interski Kongresszus – Ausztria, St. Anton am Arlberg
2012 – **nemzetközi síoktatói vizsga

Egyetemi évei alatt a síoktatói végzettség mellett aquafitness és aerobic oktatói képesítést szerzett. Diplomázását követően Kangoo aerobic oktató vizsgát tett. 2009-óta kangoo oktatóként dolgozik a óbudai Team Fitnessben. 2010-2014 között főállásában sportszervezőként dolgozott. 2014 óta kinezió tapasz forgalmazással és tapasztással foglalkozik. Elkötelezett sport- és természetbarát, számtalan sportágat kipróbált már. 

Fontos számára, hogy tanítványaival is megszerettesse a mozgást.

Technikai felszerelés:

Síléc: Atomic
Sícipő: Technica
Síbot: Leki
Síszemüveg: Salomon
Bukósisak: POC
Síruházat: Salomon, Roxy

Close Menu